08 تیر 1393 - 5:15 شناسه خبر: 36 نسخه چاپی

از سهم درآمدهای هدفمندی‌ چیزی برای تولید نمی‌ماند

از سهم درآمدهای هدفمندی‌ چیزی برای تولید نمی‌ماند
درحالی که در فاز اول هدفمندی‌ یارانه‌ها از 20 هزار میلیارد تومانی که از درآمدهای هدفمندی‌ برای بخش تولید در نظر گرفته شده بود چیزی محقق ...

درحالی که در فاز اول هدفمندی‌ یارانه‌ها از 20 هزار میلیارد تومانی که از درآمدهای هدفمندی‌ برای بخش تولید در نظر گرفته شده بود چیزی محقق نشد در فاز دوم نیز یقینا با تصمیمات دولت سهمی به بخش تولید نمی رسد.

 به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران،مسعود دانشمند عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران در پاسخ به این سوال که در فاز اول هدفمندی‌ یارانه‌ها سهم درآمدهای هدفمندی‌ در بخش تولید محقق نشد وآیا این امید وجود دارد که در فاز دوم سهم تولید محقق شود اظهار کرد: در فاز دوم هدفمندی‌ یارانه‌ها براساس تبصره 21 تنها 10 هزار میلیارد تومان برای تولید ، بهداشت و درمان و حمل و نقل شهری تعیین شد.

وی ادامه داد: البته بیشتر این رقم نیز برای بخش بهداشت و درمان در نظر گرفته شده و قرار است اگر چیزی از آن باقی ماند به بخش حمل و نقل ومقاوم سازی تعلق بگیرد.

وی با بیان این‌که با این روند به نظر نمی رسد چیزی از 10 هزار میلیارد تومان به تولید برسد، گفت:‌ وقتی 30 درصد درآمدهای هدفمندی‌ یارانه‌ها در فاز اول به 10 هزار میلیارد تومان کاهش می یابد بدین معنی است که بخش تولید در فاز دوم هدفمندی‌ مغفول مانده است.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با اشاره به این‌که دولت در لحاظ کردن این رقم در تبصره 21 تفاوتی برای افزایش قیمت مواد سوختی که مورد نیاز واحدهای تولیدی تفاوت قائل نشده است تصریح کرد:‌ با این روند باید 20 هزار میلیارد تومان سهم تولید در فاز اول به 30 هزار میلیارد تومان در فاز دوم افزایش پیدا می کرد.

وی با تاکید بر این‌که نکته مشکل ساز این است که نه تنها افزایش قیمت حامل‌های انرژی در تولید در نظر گرفته نشده است بلکه 10 هزار میلیارد تومان نیز باید با بخش بهداشت ، حمل و نقل و مقاوم سازی ساختمان‌ها تقسیم شود، گفت:‌ قاعدتا از این رقم چیزی برای تولید نمی ماند.

دانشمند افزود: برای حمایت از تولید در این شرایط باید کار دیگری انجام شود مشکل تولید باید بررسی شود و همچنین افزایش قیمت حامل‌های انرژی و تاثیر آن نیز در این بخش باید بررسی شود.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با بیان این‌که بنیان بخش تولید در کشور باید اصلاح شود، گفت:‌ تولید رقابتی، افزایش سرمایه در گردش، بهبود دستگاه‌ها و تضمین بازار راه حل بهبود تولید در کشور است.

 

منبع:ایسنا

دیدگاه ها:
ارسال دیدگاه:
لطفا پست الکترونیک صحیح خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار دیدگاه شما، موضوع به وسیله پست الکترونیک به اطلاع شما رسانده خواهد شد.